Farkasos Lány Olvas

Nektek

2024. január 24. 18:23 - Farkasos Lány

Sokat gondolkoztam, és szeretném veletek megosztani a kulissza titkokat. Nem szeretném, hogy várnotok kelljen egy következő könyv véleményre mert van amelyik hosszabb, van amelyik rövidebb időt igényel. Most mondhatod nyugodtan mekkora ciki ez, de nekem két gyerekkel, a többi dolgaimmal, ennyi jut, de imádom.

_f5071759-0b11-49fc-b603-3a9171664d5f.jpg

Szeretek olvasni, felvenni a képzeletbéli hátiszákomat, és kikapcsolni, ha nem is mindennap, de arra a három esetleg négy órára.

Azt sem titkolom mennyire is hiányzott nekem, a blogger arca, valahogy az úgy érzem mindig is részemmé fog válni.

Arra gondoltam, hogy ezt az űrt visszapótoljam, ott indítok egy napi véleményezést.

Day to Day with Wolfgirl

A menü alatt az aznapi elolvasott oldalak lesznek feltöltve, továbbá gondolataim, és véleményeim, mennyire kötött le, vagy milyen érzést keltett az aznapi elolvasott tartalom. Ezzel szeretném fenntartani a figyelmeteket, de a blog.hu oldalamon a részletes információk nem lesznek, ugyanis a blogger oldallát elérem telefonról, míg az utóbbit nem. Így a blog.hu oldalán már csak egy átirányítás lesz. Így is csak az fogja olvasni, akit érdekel, akit meg nem, úgy is az összesítőt fogja elolvasni.

Szóval tartsatok velem és kövessétek, ezt a menümet. ^^

Szólj hozzá!
Címkék: 2024 day to day

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfgirlreads.blog.hu/api/trackback/id/tr618310517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása